Onze all-in partner:

Het grootste carrière-
evenement van Nederland

90+ bedrijven
2500 studenten
45 activiteiten

Business Days Twente 2021

De Business Days Twente 2021 gaat bijna van start! Op 1 en 2 februari zal de Kick-Off naar jouw huis toe gebracht worden! Op 10 en 11 februari zal de online Carrièrebeurs plaatsvinden, waar ruim 90 bedrijven te vinden zijn. Ben jij dit jaar op zoek naar een stage, baan, afstudeeropdracht of wil jij je gewoon oriënteren op wat de arbeidsmarkt jou te bieden heeft? Op de Carrièrebeurs kan je dit allemaal vinden! Daarnaast kun je tussen 16 februari en 4 maart deelnemen in de Workshopweken en van 8 tot 26 maart in de Ambitieweken.

Bekijk hier het volledige programma!

Business Days verbindt!

Welkom op de website van Business Days Twente. Tijdens de Business Days aan de University of Twente wordt een serie activiteiten georganiseerd die de contacten bevorderen tussen studenten, promovendi en afgestudeerden enerzijds en potentiële werkgevers anderzijds. Ieder jaar maken meer dan 2.500 studenten en net afgestudeerden kennis met meer dan 90 bedrijven tijdens tal van verschillende activiteiten.

Waarom meedoen?

Bedrijvendagen wordt Business Days!

De Bedrijvendagen Twente verandert haar naam! Vanaf nu zal de stichting bekend staan als Business Days Twente.

Klik hier voor meer informatie!

Succesverhalen

De Business Days biedt kansen voor studenten om in contact te komen met interessante bedrijven en om de baan te vinden die ze altijd al wilden hebben. Deze video is een voorbeeld van wat je kunt bereiken door deel te nemen aan de activiteiten van de Business Days Twente.

Weet jij andere succesverhalen? Laat het ons weten door te bellen (053-4893898) of stuur een e-mail naar pr@businessdaystwente.nl.