Word onze nieuwe All-In Partner!

Het grootste carrière-
evenement van Nederland

150+ bedrijven
2500 studenten
70 activiteiten

Informatie omtrent corona

Het COVID-19 virus zorgt natuurlijk voor veel onzekerheid over de manier waarop de Business Days Twente in 2021 kunnen gaan plaatsvinden. We zijn als organisatie in overleg met verschillende partijen en zijn druk bezig met het uitwerken van verschillende scenario's.

Klik hier voor meer informatie

Bedrijvendagen wordt Business Days!

De Bedrijvendagen Twente verandert haar naam! Vanaf nu zal de stichting bekend staan als Business Days Twente.

Klik hier voor meer informatie!

Business Days verbindt!

Welkom op de website van Business Days Twente. Tijdens Business Days aan de Universiteit Twente wordt een serie activiteiten georganiseerd die de contacten bevorderen tussen studenten, promovendi en afgestudeerden enerzijds en potentiële werkgevers anderzijds. Ieder jaar maken meer dan 2.500 studenten en net afgestudeerden kennis met meer dan 150 bedrijven bij een verscheidenheid aan activiteiten. Deze activiteiten vinden plaats op en rond de campus van de Universiteit Twente.

Waarom meedoen?

Succesverhalen

De Business Days biedt kansen voor studenten om in contact te komen met interessante bedrijven en om de baan te vinden die ze altijd al wilden hebben. Deze video is een voorbeeld van wat je kunt bereiken door deel te nemen aan de Business Days activiteiten.

Weet jij andere succesverhalen? Laat het ons weten door te bellen (053-4893898) of stuur een e-mail naar pr@businessdaystwente.nl.