The roots of your career!
Studentaanmelding gesloten

De Ambitieweken

Tijdens de Ambitieweken kunnen bedrijven en studenten écht met elkaar in contact komen. Er vinden verschillende activiteiten plaats waar studenten door de bedrijven voor geselecteerd worden op basis van hun CV. Je kan je inschrijven voor trainingen, persoonlijke gesprekken, een ontbijt of lunch, diners en informeel recruitment activiteiten. Kijk in het activiteitenoverzicht voor het actuele aanbod en schrijf je snel in!

Activiteitenoverzicht Ambitieweken

Trainingen

Tijdens de Ambitieweken kun je deelnemen aan trainingen van verschillende bedrijven. Bij competentiegerichte trainingen verbeter je je vaardigheden, zodat je beter voorbereid de arbeidsmarkt op gaat. Daarnaast zijn er trainingen die je een beter beeld geven van hoe het is om bij een bepaald bedrijf te werken. Je wordt dan bijvoorbeeld meegenomen in de dagelijkse werkzaamheden van een werknemer door onder begeleiding van experts een case uit te werken.

Overzicht trainingen

Persoonlijke gesprekken

Schrijf je in voor een persoonlijk gesprek met een bedrijf naar keuze. Dit kan een oriënterend gesprek zijn waarbij je op een vrijblijvende manier meer te weten komt over een bedrijf dat jou interesseert, of een selecterend gesprek waarbij je kunt kijken naar de mogelijkheden die het bedrijf je kan bieden. De gesprekken vinden plaats in het U Parkhotel en duren maximaal een half uur.

Overzicht persoonlijke gesprekken

Bedrijvenlunches

Kom in contact met recruiters van een bedrijf naar keuze onder het genot van een lunch in de Broeierd. Tijdens de lunch zit je samen met negen medestudenten en drie recruiters aan tafel. De lunches vinden plaats in de middagpauze van 12 tot 2 uur. Kijk in het activiteitenoverzicht met welke bedrijven je kunt lunchen en schrijf je snel in!

Overzicht bedrijvenlunches

Bedrijvendiners

Wil jij onder het genot van een heerlijk driegangendiner kennis maken met potentiële werkgevers? Schrijf je dan in voor een diner! Bij dit diner eet je met acht studenten en drie recruiters van één bedrijf. Je krijgt de kans om uitgebreid te praten met de recruiters.

Overzicht bedrijvendiners

informeel recruiten

Vind jij het prettiger om op een informele manier bedrijven te leren kennen? Ook dan hebben we wat voor jou! Je kunt je bijvoorbeeld inschrijven om samen met een bedrijf een speciaalbierproeverij te volgen. Kijk voor het complete en actuele aanbod van informeel recruitment activiteiten in het activiteitenoverzicht en schrijf je in!

Overzicht Informeel recruiten