The roots of your career!
Studentaanmelding gesloten

Prof.dr.ir. Tom Veldkamp
Rector Magnificus Universiteit Twente

"Misschien heb je je route al uitgestippeld. Je weet dat je, na afstuderen, bij een groot techbedrijf of bij de overheid wilt werken. Of je wilt eigen baas worden. Of je gaat de wetenschap in. Misschien houd je alle opties nog open. In alle gevallen helpen de Business Days Twente je, om je keuze aan te scherpen. Dé manier om met potentiële werkgevers in gesprek te gaan!"

Victor van der Chijs
Voorzitter College van Bestuur Universiteit Twente

“De Business Days Twente zijn voor onze studenten een uitgelezen kans om aan de slag te gaan met hun toekomst. Of je hart nou ligt in de zorg, IT, techniek of wetenschap; ik weet zeker dat zij hier kansen vinden die bij hun talent passen. De BD is een parel op onze campus, in Twente en in Nederland.”

Onno van Veldhuizen
Burgemeester van Enschede

“De Business Days Twente onderstrepen de kracht van verbinding. Contacten leggen en samenwerken om iets heel moois te bereiken. Het heeft Twente gevormd tot een broedplaats voor nieuwe bedrijven met volop ruimte voor talent en innovatie. Laat je inspireren en ontdek wat deze regio jou te bieden heeft.”

Eddy van Hijum
Gedeputeerde Provincie Overijssel

“Studie afgerond… En dan? Al 37 jaar zijn de Business Days Twente een prima gelegenheid voor onderzoekers of starters om het bedrijfsleven te ontmoeten, al zal dat in 2021 door de coronamaatregelen mogelijk digitaal gebeuren. In Overijssel zijn verrassend veel leuke bedrijven om je carrière te beginnen. Omgekeerd is het evenement is een fantastische kans voor Overijsselse en Twentse bedrijven om in contact te komen met jonge mensen met frisse ideeën. En dat is nodig. Alleen door te innoveren blijven bedrijven winstgevend en kunnen ze voortbestaan. Een nieuwe generatie hightech studenten is daarbij onmisbaar!”

Anne-Wil Lucas
Gebiedsdirecteur Kennispark

"De Business Days zijn een mooie manier voor studenten om in contact te komen met potentiële werkgevers en bijvoorbeeld stage- en afstudeerbedrijven. Als directeur van Kennispark, ben ik blij dat op de Business Days ook steeds meer aandacht wordt besteed aan het laten zien van welke prachtige Twentse bedrijven er zijn. Een mooie manier om talent in Twente te behouden."