The roots of your career!
Studentaanmelding gesloten

Platform Online Carrièrebeurs
10 en 11 februari

De online Carrièrebeurs zal plaatsvinden op 10 en 11 februari van 10.00 tot 17.00 uur via een eigen platform. Op dit platform kun je met je eigen avatar rondlopen over de digitale beurs en stands van bedrijven bezoeken! Het videobellen gaat vervolgens via Microsoft Teams, dus zorg dat je hier de desktop app van hebt geïnstalleerd, dat je camera werkt en dat je oordopjes hebt. Om toegang te krijgen tot de beurs moet je eerst een account aanmaken voor het platform, dit staat los van het account op deze website. Na het aanmaken van een account ontvang je een mail met instructies om het platform in te komen. Op de dag(en) zelf hoef je dan dus alleen nog maar in te loggen! Voor vragen of meer informatie mail naar beurs@businessdaystwente.nl.

Klik hier om naar het platform te gaan!

De Carrièrebeurs

Op het grootste evenement van de Business Days, de Carrièrebeurs, komen meer dan 90 verschillende bedrijven om jou te ontmoeten! Technici, recruiters en UT-alumni staan hier klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Ben je opzoek naar een (afstudeer)stage, een baan of ben je gewoon aan het oriënteren, kom dan zeker een kijkje nemen! Kijk in het activiteitenoverzicht op de site of in het Business Days boek om te zien welke bedrijven op welke dag komen. De beurs zal online plaatsvinden op 10 en 11 februari!

Activiteitenoverzicht Carrièrebeurs

Verbeter je professionele uitstraling

Tijdens de Carrièrebeurs zijn er verschillende mogelijkheden om je professionele uitstraling te verbeteren. Zo is er op beide beursdagen gratis de mogelijkheid voor onder andere een cv-check en het verkrijgen van carrière advies. Neem dan ook vooral eens een kijkje bij dit Personal Development Plaza!

Carrièrebeurs 2020

In februari en maart 2020 vond de 36ste editie van de Business Days Twente plaats. In deze galerij vind je een een impressie van de Carrièrebeurs, de grootste activiteit van de Business Days Twente. Ruim 150 verschillende bedrijven waren aanwezig op de campus van de University of Twente om in contact te komen met de studenten. Ben je opzoek naar een (afstudeer)stage, een baan of ben je gewoon aan het oriënteren, kom dit jaar dan zeker een kijkje nemen!