De Carrièrebeurs

Op het grootste evenement van de Business Days, de Carrièrebeurs, komen meer dan 90 verschillende bedrijven om jou te ontmoeten! Technici, recruiters en UT-alumni staan hier klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Ben je opzoek naar een (afstudeer)stage, een baan of ben je gewoon aan het oriënteren, kom dan zeker een kijkje nemen! Kijk in het activiteitenoverzicht op de site of in het Business Days boek om te zien welke bedrijven op welke dag komen. De beurs zal online plaatsvinden op 10 en 11 februari!

Activiteitenoverzicht Carrièrebeurs

Verbeter je professionele uitstraling

Tijdens de Carrièrebeurs zijn er verschillende mogelijkheden om je professionele uitstraling te verbeteren. Zo is er op beide beursdagen gratis de mogelijkheid voor onder andere een cv-check en het verkrijgen van carrière advies. Neem dan ook vooral eens een kijkje bij dit Personal Development Plaza!

Carrièrebeurs 2020

In februari en maart 2020 vond de 36ste editie van de Business Days Twente plaats. In deze galerij vind je een een impressie van de Carrièrebeurs, de grootste activiteit van de Business Days Twente. Ruim 150 verschillende bedrijven waren aanwezig op de campus van de University of Twente om in contact te komen met de studenten. Ben je opzoek naar een (afstudeer)stage, een baan of ben je gewoon aan het oriënteren, kom dit jaar dan zeker een kijkje nemen!