De kennismakingsweek

In deze week kunnen de eerste contacten met interessante bedrijven worden gelegd. Op het grootste evenement van de Business Days, de Carrièrebeurs, staan zo'n 150 bedrijven waar je jouw visitekaartje achter kan laten en zijn er mogelijkheden om je professionele uitstraling te verbeteren. Komend jaar zal de beurs plaatsvinden op 10 en 11 februari. Bezoek de beurs op het Ganzenveld van de Universiteit Twente!

Activiteitenoverzicht Kennismakingsweek

De carrièrebeurs

Tijdens de tweedaagse Carrièrebeurs komen ruim 150 verschillende bedrijven naar de campus om jou te ontmoeten! Technici, recruiters en UT-alumni staan hier klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Ben je opzoek naar een (afstudeer)stage, een baan of ben je gewoon aan het oriënteren, kom dan zeker een kijkje nemen! Kijk in het activiteitenoverzicht of in het Business Days boek om te zien welke bedrijven op welke dag komen. Beide dagen worden afgesloten met een netwerkborrel.

Deelnemende bedrijven

Verbeter je professionele uitstraling

Tijdens de Carrièrebeurs zijn er verschillende mogelijkheden om je professionele uitstraling te verbeteren. Zo is op beide beursdagen de mogelijkheid voor een cv-check, een portfolio check, een Linked-In check en kan je een nieuwe profielfoto laten maken door een professionele fotograaf.

Carrièrebeurs 2019

In februari en maart 2019 vond de 35ste editie van de Bedrijvendagen Twente plaats. In deze galerij vind je een een impressie van de Carrièrebeurs, de grootste activiteit van de Bedrijvendagen. Ruim 150 verschillende bedrijven waren aanwezig op de campus van de Universiteit Twente om in contact te komen met de studenten. Ben je opzoek naar een (afstudeer)stage, een baan of ben je gewoon aan het oriënteren, kom dit jaar dan zeker een kijkje nemen!