Succesverhalen

De Business Days biedt kansen voor studenten om in contact te komen met interessante bedrijven en om de baan te vinden die ze altijd al wilden hebben. Deze video is een voorbeeld van wat je kunt bereiken door deel te nemen aan de Business Days activiteiten.Van laagdrempelig tot intensief contact

De Business Days Twente biedt een grote diversiteit aan activiteiten. Mocht je op zoek zijn naar laagdrempelig en vrijblijvend contact met bedrijven, dan is de Carrièrebeurs altijd een goede plek om naar toe te gaan. Mocht je nou geïnteresseerd zijn in een specifiek bedrijf en intensiever contact willen, dan kun je je bijvoorbeeld inschrijven voor een persoonlijk gesprek met dat bedrijf. Daarnaast kun je ervoor kiezen om deel te nemen aan een bedrijvenlunch of –diner en vele andere activiteiten. Op deze manier is er voor iedere student wel een passende activiteit te vinden.

Groot aanbod aan bedrijven

Ieder jaar doen er zo’n 150 bedrijven mee aan de Business Days. Wij hebben voor jou een gevarieerd aanbod aan bedrijven samengesteld, waarbij iedere branche goed vertegenwoordigd is. Of je nou kennis wilt maken met een wat kleiner bedrijf uit Twente of juist met een grote multinational, op de Business Days kan het allemaal!

Bekijk hier de deelnemende bedrijven

Gewoon op jouw campus

Bijna alle activiteiten van de Business Days vinden op of rondom de campus plaats. Dit biedt jou de mogelijkheid om vanuit college even langs te lopen bij de Carrièrebeurs. Daarnaast kan je gemakkelijk aanschuiven bij een van de bedrijvenontbijten of -lunches.

Ga naar activiteiten overzicht

Ruimte voor zelfontplooiing

Wij vinden het belangrijk dat je als student goed wordt voorbereid op intensief contact met bedrijven. Hierom heb je als student de mogelijkheid om jezelf te ontplooien tijdens de verschillende trainingen die worden aangeboden tijdens de Workshopweken. Zo kun je jezelf bijvoorbeeld voorbereiden op een sollicitatie tijdens onze sollicitatietraining. Mocht je nog niet zover zijn, dan kun je ook altijd meedoen aan onze cv-workshop. Kijk voor het actuele aanbod van trainingen in het activiteitenoverzicht.

Altijd gratis

Alle activiteiten tijdens de Business Days Twente zijn gratis voor de studenten die willen deelnemen. Ook zijn de meeste activiteiten volledig verzorgd en inclusief een lunch, diner of borrel achteraf.

Oriëntatie, stage of baan?

Tijdens de Business Days Twente heb je vele mogelijkheden. Of je je nou wilt oriënteren op de arbeidsmarkt of als je op zoek bent naar een baan, stage of afstudeerplek, het kan allemaal. Wij geven je de mogelijkheid om in contact te komen met bedrijven die jij interessant vindt. Zo kun je de eerste contacten al opdoen tijdens de Carrièrebeurs om vervolgens de bedrijven die je echt leuk vond intensiever te spreken tijdens de Ambitieweken.

format_quoteIk hoop dat jullie dit jaar tijdens de Business Days ook je toekomstige werkgever vinden!format_quote
Caspar Walhout
Adyen

Schrijf je nu in!