The roots of your career!
Studentaanmelding gesloten

Ontmoet de talenten van de University of Twente!

Deelname aan de Business Days Twente geeft een uitgelezen kans om in aanraking te komen met de studenten van de University of Twente. Enschedese studenten zijn down to Earth en staan bekend om hun ondernemerschap en daadkracht. Daarnaast zijn het echte teamplayers en dus een waardevolle aanwinst voor uw bedrijf! Het is ons doel om studenten en bedrijven te verbinden, waarbij we streven naar de perfecte match.

Een breed aanbod aan activiteiten

Wij bieden een breed scala aan activiteiten, zodat u in aanraking kunt komen met studenten op een manier die bij uw bedrijf past. Het grootste onderdeel van de Business Days is de Carrièrebeurs, waar ruim 150 bedrijven zichzelf kunnen presenteren met een eigen stand. Dit is voor studenten een laagdrempelige manier om uw bedrijf te leren kennen. Later in het evenement is er de mogelijkheid om op een intensievere manier contact te leggen met studenten. Dit kan bijvoorbeeld met een bedrijvendiner, bedrijvenlunch, persoonlijk gesprek, informeel recruitment activiteit of door het verzorgen van een training.

U selecteert de studenten

Studenten schrijven zich in voor activiteiten en vervolgens kunt u op basis van hun CV een selectie maken van studenten die interessant zijn voor uw bedrijf. Zo kiest u dus zelf wie er deelneemt aan uw activiteit, waardoor de kans op een perfecte match zo groot mogelijk is.

Een groot bereik

Naast een breed scala aan technische studies biedt de University of Twente ook niet-technische studies als Psychologie, Communicatiewetenschap en European Public Administration aan. Dit betekent dat er een grote kans is dat u studenten vindt met de gewenste achtergrond. De Carrièrebeurs wordt jaarlijks door zo’n 2000 studenten bezocht. Kortgezegd bereikt u met deelname aan de Business Days dus een erg grote en brede groep studenten.

Alles wordt geregeld

Omdat het vinden van geschikte werknemers een uitdagende klus is, proberen wij u zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Nadat u de studenten heeft geselecteerd onderhouden wij het contact – wij zorgen ervoor dat de studenten op uw activiteit verschijnen. Daarnaast worden de locaties en alle benodigde faciliteiten tot in de puntjes geregeld, zodat u hier geen omkijken naar heeft. Op deze manier kunt u zich volledig focussen op het vinden van uw perfecte match.